Training Supply Chain

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Supply Chain gaat als discipline een stap verder dan alleen uw voorraadbeheer, magazijninrichting of stiptheid van uw transport. In een geoliede Supply Chain organisatie zijn de bedrijfsonderdelen perfect opgelijnd en dat is vaak doorslaggevend voor uw succes.

U herkent waarschijnlijk doelen als: alle artikelen direct beschikbaar; actueel inzicht in levertijden, promoties, returns; snelle wisselingen in assortimenten; lage transport- of voorraadkosten, etc… En dit allemaal in prettige samenwerking met collega’s en partners

Maar, behaalt u ook deze doelen? Kent u uw eigen keten en overziet u hoe te verbeteren? En weet u welke vaardigheden, competenties en gedragingen daarin bepalend zijn? Wilt u een stap maken richting ‘meesterschap’ in de Supply Chain?


Supply Chain basis principes en softskills in één.

Hoe? FashionExperts biedt in samenwerking met DBTA een nieuwe interactieve training aan, ter ontwikkeling van uw Supply Chain.

Met deze Supply Chain training duikt u in één compacte dag met expert en trainer Jeroen de Blij in uw eigen vraagstukken, doet u inzichten in de basisprincipes van ‘ketendenken’ op en ervaart u welke gedragsaspecten doorslaggevend zijn.
De bijzondere combinatie van de technische/inhoudelijke problematiek en de persoonlijke invulling van de manier waarop u daarmee omgaat maakt dat u het geleerde direct kunt vertalen uw eigen rol, binnen uw bedrijf.

Onderwerpen die aan de orde komen:

 • Inzicht in de keten: basisstructuur, afhankelijkheden, ketendynamiek
 • Resultaat van de keten: Supply Chain beleid en doelstellingen
 • Besturen en verbeteren van de keten: Supply Chain modellen, planning en beheersing
 • Rol van de Supply Chain discipline en competenties: organisaties, verantwoordelijkheden en competenties.

Voor optimale aansluiting van de training op uw eigen situatie zal er na inschrijving een aantal vragen ter voorbereiding met u worden gedeeld.

Praktische informatie

Datum: nader te bepalen
Tijd: 09.00 tot 17.00 uur (deze dag is incl. lunch)
*allergieën? Laat het ons weten
Prijs: € 395,- excl. btw per persoon
Locatie: Tolweg 3 te Baarn

Programma

Inloop met koffie en thee vanaf 09.00 uur. Om 09.30 uur zal de training van start gaan.
Bovenstaande onderwerpen worden behandeld door middel van theorie en het uitvoeren van individuele/groepsopdrachten. De inbreng van uw eigen cases zullen een leidend onderdeel vormen tijdens deze dag.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor managers en stafleden van afdelingen als;

 • Logistiek
 • Inkoop & verkoop
 • Productie
 • Techniek
 • Ontwerp
 • IT
 • Finance

We streven naar deelname vanuit meerdere bedrijven om zo nieuwe inzichten te vergelijken en van elkaar te leren.

Ook biedt FashionExperts deze training in company aan. Met een groep medewerkers kunt u dan heel gericht de juiste stap maken binnen uw bedrijf. Deze dag zal in het teken staan van het daadwerkelijk verbeteren van de actuele situatie in uw bedrijf.

Over DBTA en Jeroen de Blij

DBTA is een trainingsbureau wat leer- en ontwikkeltrajecten ontwikkelt en uitvoert. Vanuit de gedachte dat mensen vooral leren door te beleven, zijn de programma’s meestal op maat gemaakt, praktisch toepasbaar en hoog interactief. Deelnemers oefenen ter plekke met eigen cases om van daaruit leerervaringen opdoen.

Eigenaar en trainer Jeroen de Blij studeerde logistiek in Tilburg, werkte jaren in de containeroverslag in de Rotterdamse haven, was directeur supply chain voor de grootste retailer in health & beauty en is inmiddels ruim 15 jaar zelfstandig ondernemer. Hij combineert expertise in supply chain met innovatieve leer- en trainingsvormen in ontwikkeltrajecten voor uiteenlopende organisaties.

Aanmelden

Als u zich aanmeldt, gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden Wilt u weten hoe we met uw privacy omgaan? Lees onze privacyverklaring

Gratis De GiraffeLook ontvangen?

Nieuwsbrief met prikkelende fashion-updates en informatie over trainingen en kennissessies