Over ons

FashionExperts is een kennisorganisatie met specialisten die tenminste tien jaar ervaring in fashion wholesale en fashion retail hebben.

De taal van de mode-ondernemer

Drijvende kracht achter de organisatie is Rien Overvliet, die na negen jaar McGregor Fashion Group heeft verlaten om zich volledig te kunnen concentreren op FashionExperts.

Onder het motto ‘Alles behalve mode’ biedt FashionExperts een oplossing voor alle fashionondernemers die hoofdpijn krijgen als ze aan automatisering, logistiek EN finance denken’, aldus Overvliet. Rien Overvliet heeft ruim vijfentwintig jaar in senior management functies gewerkt bij ondermeer Oilily en McGregor Fashion Group. Hij heeft in die jaren bewezen een effectieve bedrijfsstructuur neer te kunnen zetten, succesvolle teams samen te stellen en hij heeft veel kostenbesparende en omzetverhogende projecten gerealiseerd.

FashionExperts richt zich onder meer op softwareselectie en –implementatie, logistieke projecten, business intelligence, outsourcing, interim management en projectmanagement. We zijn in niets gebonden aan specifieke leveranciers of producten. Onze consultants spreken de taal van de mode-ondernemer en geven advies op maat. FashionExperts is gevestigd in Baarn.

Giraffelook

Bij FashionExperts hebben we onze werkwijze geïnspireerd op de giraffe. Zo kennen we de ins en outs van de fashionmarkt, uw concurrenten en de uitdagingen waar u mee te maken krijgt. Met deze kennis zijn wij in staat strategisch mee te denken over de processen en de organisatorische aspecten van uw organisatie. Maar we gaan verder, want alleen kennis is wat ons betreft niet genoeg.

De oplossingen die wij bedenken om het resultaat van uw organisatie te verbeteren, kunnen we ook daadwerkelijk bij u implementeren. Bij FashionExperts zijn we op de hoogte van de best practices op het gebied van proces- en automatiseringssystemen en we kennen de spelers in de markt, zoals de leveranciers. Bovendien zijn we met ons uitgebreide netwerk in staat snel en efficiënt een short list van mogelijke aanbieders voor u samen te stellen en daardoor uw zoektraject te verkorten.

“Een sessie met een van onze fashionexperts is niet zacht, maar wel zinnig.”

Rien Overvliet (eigenaar FashionExperts)

Heeft u een vraag voor een van onze Fashionexperts?

Wilt u kosteloos van gedachten wisselen? Een offerte aanvragen? Bel of mail ons.