Training Merchandise Planning

14 maart 2019 en 28 maart 2019 | 09.30 tot 14.00 uur

Het maken en opvolgen van een goede planning wordt een steeds grotere uitdaging. Om u hierbij (op weg) te helpen, delen onze fashionexperts Judith, Ellen en Frank graag hun kennis.

U ontvangt tijdens de training een handig model dat met 5 stappen het proces verduidelijkt en dient als handvat om gestructureerd in- en verkoop te plannen, te monitoren en bij te sturen. Door middel van interactie, discussies en opdrachten gaan we het merchandise planning proces inzichtelijk en toepasbaar maken.

Voor wie?

Iedereen, junior of medior, die vanuit zijn of haar functie op dagelijkse of wekelijkse basis te maken heeft met merchandise planning.

Leerpunten

Door middel van handvaten leert u tijdens de training gestructureerd in- en verkoop te plannen, te analyseren, te monitoren en bij te sturen.

Praktische informatie

Data: donderdag 14 maart en 28 maart
Tijd: 09.30 tot 14.00 uur
Prijs: € 495 ,- excl. btw
(de prijs is voor beide dagen incl. lunch, trainingsmateriaal en bewijs van deelname)
Locatie: Tolweg 3 te Baarn

Programma

Dag 1 (14 maart 2019)

Kennismaking; het delen van ervaringen met de groep
‘FashionExperts 5 stappenmodel’
Interactieve opdracht voor verduidelijking van het model

Deze dag is inclusief lunch.

Dag 2 (28 maart 2019)

Ervaringen en mogelijke vragen n.a.v. het toepassen van ons 5 stappenmodel in de praktijk staan centraal
Theorie herhaling van het model, met aanvullende interactieve opdracht
Tips & tricks die al uw ‘laatste’ vragen beantwoorden

Deze dag is inclusief lunch.

Onze experts

Judith Temiz – van Alphen heeft ruim 15 jaar ervaring in diverse functies in de (fashion) Retail. Door haar sterk analytisch vermogen zijn functies als merchandise planner, buyer en projectleider haar op het lijf geschreven.

Als business consultant heeft Ellen Stein door de jaren heen diverse projecten naar een succes geleid. Hierbij bekleedde zij functies als merchandise manager, retail adviseur en was zij productie begeleider op diverse collectie-onderdelen.

Frank Meilink is een senior business consultant, die zich met meerdere jaren aan ervaring van het begeleiden van merchandise planning projecten, een professional mag noemen.

 

Aanmelden, vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Dat kan iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur via 035 543 62 92.

 

Aanmelden

Als u zich aanmeldt, gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden Wilt u weten hoe we met uw privacy omgaan? Lees onze privacyverklaring

Over ons

FashionExperts helpt mode(gerelateerde) bedrijven met vragen over ict, organisatie, merchandising planning en duurzaamheid. Loopt u ergens tegenaan? Neem dan contact met ons op.

Trainingen & Kennissessies

Gratis De GiraffeLook ontvangen?

Nieuwsbrief met prikkelende fashion-updates en informatie over trainingen en kennissessies