Colect en FashionExperts intensiveren samenwerking

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laren/Baarn, 29 september 2020

Integratiepartner FashionExperts en softwareontwikkelaar Colect halen hun banden aan om fabrikanten, merkeigenaren en distributeurs in mode, sportkleding, schoenen en interieur te ondersteunen bij het optimaliseren van hun verkoopprocessen.
Samen sterker voor een naadloze integratie van backoffice systemen met slimme verkooptools.

FashionExperts is een belangrijke integratiepartner voor Colect en verbindt het backoffice ERP-systeem Navision met de verkooptools van Colect voor vele merken, zoals Brams Paris, Maison Paris, New View, Twinlife, Bamboo, Gibson, Zense en Dôme Deco.


Gedeelde klanten bedienen

In de ontwikkeling van een bestaande succesvolle samenwerking tussen FashionExperts en Colect in de afgelopen vijf jaar, wordt er nu een intensievere samenwerking geïnitieerd om gedeelde klanten nog beter te bedienen.
Het nauwere samenwerkingsverband is met name van toegevoegde waarde voor alle gebruikers van de ERP-add-on provider K3 Pebblestone en maakt de integratie met de tools van Colect voor verkoop op afstand naadloos en soepel.


“Het is geweldig om FashionExperts als onafhankelijke expert en integratiepartner te hebben”, zegt Robert Bolland – Sales Director bij Colect.


“Ze ondersteunen klanten op verschillende Navision-systemen met data-integratie en dataverbinding. FashionExperts is een partij die zichzelf heeft bewezen in deze markt. ”

FashionExperts waardeert de manier van werken met Colect.
“Er is een solide basis van wederzijds respect en vertrouwen”, zegt Rien Overvliet – CEO van FashionExperts.
“Colect is goed en klantgericht. Samen zijn we de klant optimaal van dienst om tot de juiste oplossing te komen.”

Over Colect

Colect creëert mobiele verkoopoplossingen voor de mode-industrie. Meer dan 400 merken en 86.000 retailers werken dagelijks met het Colect-platform. Colect biedt schaalbare oplossingen voor verkoop op afstand, B2B en detailhandel voor toonaangevende merken in mode, schoenen, sportkleding, ondergoed, accessoires en interieur via een cloudgebaseerd platform.

Over FashionExperts

FashionExperts is gespecialiseerd in automatisering, logistiek en financiën voor modemerken. Ze bieden merken ERP-oplossingen en procesoptimalisatie. Met meer dan tien jaar ervaring in de fashion wholesale en fashion retail biedt FashionExperts oplossingen voor alles behalve mode (collecties).

Laat een reactie achter

Gratis De GiraffeLook ontvangen?

Nieuwsbrief met prikkelende updates en inspirerende kennissessies