In-company sessie: Chemicalien & Textiel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Er worden veel chemicaliën gebruikt in diverse stadia van de productieketen, dat is voor de meeste van ons wel bekend. Hierbij denken wij vaak aan bijvoorbeeld het verfproces en de finishes.
Echter begint het gebruik van chemicaliën al bij de katoenteelt en bij de productie van polyester vezels.

Veel van de chemicaliën zijn schadelijk, zo vormt een deel van de substanties een risico tijdens de productie. Maar er kunnen ook schadelijke substanties in het uiteindelijke kledingstuk verborgen zitten.
Duurzaamheidorganisaties en wetgeving brengen dit regelmatig onder de aandacht.
Gelukkig zijn niet alle chemicaliën schadelijk voor mens en het milieu. Sommige kunnen zelfs een duurzamer product opleveren!

In-company sessie

Het is niet altijd eenvoudig om te weten hoe het precies in elkaar zit.
FashionExperts biedt daarom een in-company training aan waarbij wij ingaan op specifieke vragen als; hoe kunt u de rollen van de diverse partijen onderscheiden? En hoe kunt u de leveranciers correct en efficiënt aansturen op dit gebied? Maar ook, hoe vaak moet er bij controle getest worden en door wie?

Voorafgaand aan de training zal expert Chris Koeleman met u het doel, de opzet en de duur van de training bepalen. Zodat deze goed aan zal sluiten op uw wensen.

Voor het opvragen van de prijsopgaaf en meer informatie kunt u onderstaande formulier invullen. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Algemene leerdoelen van de training

Relevante wetgeving, het elimineren van de risico’s, testen, eco-labelling en bekend worden met termen als REACH, PRSL, MRSL, ZDHC, ECHA, C8 etc.

Aanmelden

Als u zich aanmeldt, gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden Wilt u weten hoe we met uw privacy omgaan? Lees onze privacyverklaring

Gratis De GiraffeLook ontvangen?

Nieuwsbrief met prikkelende fashion-updates en informatie over trainingen en kennissessies