Vacature Alert!

Ben jij jong, ambitieus en toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied IT en service? Dan zoeken wij jou!

Voor een relatie (te Amersfoort) is FashionExperts op zoek naar een skilled servicedesk medewerker (minimaal 32 uur) met affiniteit voor IT. Als service gerichte spin in het web ben jij de schakel tussen de gebruikers en interne systemen. Door jouw hands-on mentaliteit weet je precies hoe je de gebruiker gehoord laat voelen en hoe je problemen kunt te verhelpen.

Wat is jouw Rol?
Als skilled servicedesk medewerker houd jij je hoofd koel. Door jouw oplossingsgerichte vermogen ben jij in staat de gebruikers verder te helpen. Jij gaat problemen niet uit de weg maar streeft ernaar om samen op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Zo breng jij hun vraagstukken onder bij de juiste personen.

Naast dat je problemen snel en efficiënt weet aan te vliegen ben je een leergierige, sociale en flexibele schakel binnen het team. Jij behoudt graag het overzicht en door te kijken naar het grote plaatje breng je structuur aan binnen de organisatie. Bekend zijn met IT is een pre.

Wat kunnen wij voor jou doen?
De skilled servicedesk maakt een nieuwe ontwikkeling door en daar hebben we jou bij nodig!
Samen zullen wij op zoek gaan naar de beste werkwijze, waarbij jij vanuit een uitdagende rol, een onmisbare schakel zult zijn voor de organisatie. Wij geven jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen het team en door te groeien binnen de organisatie. Samen kijken wij naar jouw ambitie en kwaliteiten om deze zo optimaal mogelijk in te zetten.

Vrijheid en flexibiliteit zorgt bij ons voor een fijne en open werksfeer. Papieren en certificaten zijn voor ons ondergeschikt, mentaliteit en leergierigheid is hetgeen dat telt.

Wat breng jij mee?
• HBO denkniveau
• Affiniteit met ICT
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Goede beheersing van de Engelse taal is een must!
• Je woont op maximaal 30 minuten reisafstand van Amersfoort station
• Bekend zijn met Freshdesk is een pre

Heb jij het juiste DNA? Of heb je vragen, bel 06-20334700 of mail naar rachel.de.gooijer@fashionexperts.nl

Laat een reactie achter

Gratis De GiraffeLook ontvangen?

Nieuwsbrief met prikkelende updates en inspirerende kennissessies