Denim-Expertsessie

Tijdens deze interessante expertsessie behandelen we belangrijke basics van denim en jeans. Daarnaast komen de highlights van de Kingpins Show 2019 met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid voorbij.

Leerdoelen

  • Basiskennis van denim en jeans vergroten of opfrissen, zoals de invloed van het spinnen op kwaliteit, ringverven, stijgende en dalende keperbindingen, de verschillende manieren van kleuren en het aanbrengen van een permanente kreuk zoals ‘cat-whiskers’.
  • Up-to-date blijven over alle ontwikkelingen van denim met betrekking tot duurzaamheid en kwaliteit.
  • Op de hoogte zijn van alle highlights van de Kingpins Show.

Praktische informatie

Datum: donderdag 25 april 2019
Tijd: van 09.30 tot 13.30 uur
Prijs: € 115,- excl. btw
Locatie: Tolweg 3 te Baarn

Deze sessie is inclusief lunch

Programma

  • Denim ‘ins and outs’
  • Denim-nieuws van de Kingpins Show van april 2019, met focus op duurzaamheid
  • Workshop: ‘constructie van denims’ – Check zelf met een microscoop de samenstelling van een stuk denim (die je zelf mee kunt nemen)

Expert

 

Chris Koeleman

Chris Koeleman

...is fashionexpert en docent kwaliteitzorg op AMFI en TMO. Hij is gespecialiseerd in textiel, duurzaamheid en kwaliteit en volgt graag het laatste nieuws op het gebied van fashion.

Aanmelden

Als u zich aanmeldt, gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden Wilt u weten hoe we met uw privacy omgaan? Lees onze privacyverklaring

Over ons

FashionExperts helpt mode(gerelateerde) bedrijven met vragen over ict, organisatie, merchandising planning en duurzaamheid. Loopt u ergens tegenaan? Neem dan contact met ons op.

Trainingen & Kennissessies

Gratis De GiraffeLook ontvangen?

Nieuwsbrief met prikkelende fashion-updates en informatie over trainingen en kennissessies